Neymar lekte i Brasiliens VM-uppladdning - frisparksmagi och klackassist

VM 2014

Brasilien slipade på VM-formen med en 4-0-seger mot Panama där stjärnan Neymar blev matchens stora behållning.

Om nio dagar premiärspelar Brasilien i VM mot Kroatien. Panama stod för det näst sista motståndet i uppladdningen och brassarna mönstrade en stjärnfylld elva.

Största stjärnan av dem alla, Neymar, sparkades ner precis utanför offensivt straffområde ungefär halvvägs in i den första halvleken. Han tog själv hand om frisparken och smekte den elegant in i mål till 1-0.

2-0 satte Dani Alves senare i samma halvlek med ett långskott och bara sekunder in i den andra halvleken slog Hulk till. Assisten stod Neymar för med en klackspark.
Neymar satte även igång det anfall som gav 4-0. Han drev upp bollen i anfall, satte den i djupled till Maxwell som fick den i sidled till inbytte Willian som enkelt satte den i mål.

Så här startade brassarna: Julio César - Daniel Alves, David Luiz, Dante, Marcelo - Ramires, Luiz Gustavo, Oscar - Hulk, Fred, Neymar.
Publicerad 2014-06-03 kl 22:57