Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Neymar om Rodriguez: "Hoppas att hans svit bryts"

Foto: AP

Neymar visste redan hur bra James Rodriguez var. Nu möts supertsalangerna i kvartsfinalen mellan Brasilien och Colombia imorgon. 

- James Rodriguez är en fantastisk spelare trots sin ringa ålder, säger Neymar.

Imorgon möts de. Två av VMs absolut klarast lysande stjärnor. Neymar var förväntad VM-kung redan innan mästerskapet startat. Rodriguez har blivit det på vägen. Men för Neymar kommer inte Rodriguez framgång som någon överraskning. 

- Jag visste redan att han var en fantastisk spelare och det har han verkligen visat i VM, säger Neymar på en presskonferens på träningsanläggningen i Teresopolis.

- Fotbollen har ingen ålder. Det är självklart så att erfarenhet hjälper men man måste spela och man måste visa sin talang. James Rodriguez är en fantastisk spelare trots sin ringa ålder. Vi är båda 22 år men han har verkligen visat vad han går för. Jag hoppas bara att hans fina svit bryts och att vi kan gå vidare.

Under gårdagens träning överraskade Luiz Felipe Scolari många genom att spela med en uppställnig helt utan toppforward och med Neymar som "falsk nia". 

- Jag passar i vilken formation som helst. Vi har en fantastisk förbundskapten och vi som spelare måste göra som han säger. Oavsett om vi har en toppforward eller inte så måste vi spela bra. 

Publicerad 2014-07-03 kl 07:09
Annons
Annons
Annons