POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Portugals målvakt: ”Ronaldo är 100 procent fit för USA”

Foto: SCANPIX

Cristiano Ronaldo är fortfarande ett orosmoment inför Portugals livsviktiga möte med USA på söndag. Men för målvakten Beto råder det inga tvivel, Ronaldo är spelklar.
- Jag respekterar allas åsikter, men han är på 100 procent, säger han enligt ESPN.

Portugals superstjärna Cristiano Ronaldo har dragits med skadeproblem sedan Champions League-vinsten mot Atlético Madrid. I premiärmatchen mot Tyskland spelade han 90 minuter utan att göra något större avtryck. Nya orosmoln blåste dock upp när bilder på Cristiano Ronaldo med en ispåse på ditt knä spriddes. Men målvakten Beto menar att situationen överdrevs.
- Cristiano blev behandlad, som många andra spelare, med is mot sitt knä i slutet av träningen. Men han avslutade inte träningen tidigare. Han är 100 procent. Jag respekterar allas åsikter men han är 100 procent.

Enligt uppgifter till spanska medier kan dock situationen vara allvarlig. Källor inom Real Madrid hävdar att han måste sluta spela och vila omedelbart för att inte äventyra sin karriär genom att ignorera skadan.

På söndag spelar Portugal för sin överlevnad i VM-turneringen. En förlust mot USA och landet är utslaget. Mycket talar därför för att Cristiano Ronaldo trots allt lär medverka.

Publicerad 2014-06-19 kl 13:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå