POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Presidenten om Scolari: "Han stannar"

Foto: AP

VM på hemmaplan kanske inte blir Luiz Felipe Scolaris avsked från det brasilianska landslaget ändå. 

- Vi alla gör misstag. Det kunde hänt vem som helst, säger fotbollsförbundets nyvalda president, Marco Polo Del Nero. 

Kritiken mot Brasiliens förbundskapten Luiz Felipe Scolari har varit enorm sedan förnedringen mot Tyskland i semifinalen och många ropar nu på hans avgång. Men det brasilianska fotbollsförbundets nyvalda president, Marco Polo Del Nero, står bakom Scolari. 

- Om jag får bestämma så stannar han, säger Del Nero. Det som hände var ett taktiskt misstag och vi alla gör misstag. Det kunde ha hänt vem som helst. Det viktigaste är att han har gjort ett bra jobb. VM och förberedelserna inför turneringen har varit bra. En grund finns.

Scolari, Del Nero och den sittande presidenten José Maria Marin kommer att träffas efter dagens match i Brasilia för att diskutera framtiden. 

- Den första fasen i mitt jobb slutar idag. Efter det kommer jag att förbereda en rapport innan jag talar med presidenterna. De kommer att titta på vad som var fel och rätt av det jag gjorde men jag vet att vi haft många positiva situationer de senaste ett och ett halvt åren. 

- Vi måste skämmas för 1-7-förlusten, det var en katastrof. Men jag måste fråga media om allt är dåligt bara på grund av resultatet?

Publicerad 2014-07-12 kl 09:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå