POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Pressat Spanien måste vinna: "Är som en final"

Foto: TT

BARCELONA. Efter förlusten mot Holland i öppningsmatchen måst Spanien nu besegra Chile för att drömmen om ett andra VM-guld ska leva vidare - Vi måste vinna oberoende på hur vi spelar, säger Andrés Iniesta på presskonferensen inför matchen.

VM i Brasilien började inte riktigt som Spanien hade tänkt sig när man åkte på en 5-1 förlust mot Holland. Men nu laddar spanjorerna om och det finns bara en sak som gäller mot Chile, att vinna.

- Vi måste kämpa för att vinna och inte tänka på hur många mål vi behöver. Vi måste vinna oberoende på hur vi spelar, men vi har större chans att vinna om vi spelar som vi brukar. Vi måste vara trogna vår stil.

För att man ska kunna vinna matchen menar Andrés Iniesta att spanjorerna måste spela mot Chile som om det var en final.

-  Ibland måste vi vara snabbare, ibland måste vi kontrollera bollen men vi kommer spela som om det var en final. För det är det enda sättet som vi kommer kunna vinna mot Chile. Vårt enda mål just nu är att vinna så vi kan gå vidare till nästa omgång. Men vi måste lita på oss själva, vi är väl förberedda för det, säger Andrés Iniesta på presskonferensen. 

Publicerad 2014-06-18 kl 12:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå