Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Ronaldo: "Jag är besviken på de fyra första matcherna"

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Legendaren Ronaldo är inte alls nöjd med Brasiliens insatser så här långt. Nu kräver han förändring inför matchen mot Colombia.

- Vi väntar fortfarande på en bra insats, säger Ronaldo. 

Brasilien har hankat sig fram i VM så här långt utan att riktigt imponera frånsett en kort period i den sista gruppspelsmatchen mot Kamerun. Mot Chile klarade Luiz Felipe Scolaris manskap sig vidare på staffar och nu kräver legendaren Ronaldo bättring inför mötet med Colombia ikväll.

- Vi väntar på en bra insats från Brasilien. Vi spelar inte bra. Jag är besviken på de fyra första matcherna. Jag tror att han (Scolari) kommer att ändra något. Jag vet bara inte vad, säger Ronaldo. 

Brasiliens kanske största problem i VM så här långt har varit målskyttet. Neymar har prickat in fyra mål men bakom honom är det få som bidrar med fabrikationen. Varken Fred eller Jo gör de mål som laget behöver. 

- De spelar inte bra. Det finns inga hemligheter - det handlar om att springa mycket men det är inte lätt att spela som nummer 9, inte ens när du har Neymar bredvid dig. 

På träning de senaste dagarna har Scolari satt upp en startformation utan klar nummer 9. Istället har Neymar spelat som "falsk" 9a.

Publicerad 2014-07-04 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons