POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Ronaldo: "Trodde aldrig på VM-guld"

Foto: AP

Cristiano Ronaldo är ödmjuk inför avgörandet mot Ghana på torsdag. 

- Portugal var aldrig någon favorit, säger Ronaldo efter 2-2-mötet med USA.

Verkligeheten har kommit ikapp Portugal. Med storstjärnan Cristiano Ronaldo på planen hoppades många portugiser på avancemang till åttondelsfinal men efter en poäng på två matcher och noll mål från världens bästa spelare är det bara en strimma hopp som återstår. 

Det ska till ett smärre mirakel för att Portugal ska klara sig vidare från gruppen och Ronaldo själv är en av de första att inse lagets begränsningar.

- Portugal var aldrig någon favorit. Vi hade till och med problem att ta oss till VM, säger Ronaldo och minns sitt avgörande hattrick mot Sverige i playoffmatchen i Stockholm. Jag trodde aldrig att vi skulle vinna VM. Vi måste vara ödmjuka och inse våra begränsningar. Men det finns givetvis saker vi kan göra, vi kan springa snabbare och spela med mer kvalitet.

Ronaldo själv har ännu inte hittat målet i VM men hans precisa inlägg med bara sekunder kvar mot USA innebar 2-2 och en teoretisk chans till avancemang. 

- Just nu finns det bättre lag och bättre spelare än våra. Sen får man inte glömma bakslagen med Pepes utvisning och Fabio Coentraos skada. 

Portugal avslutar gruppspelet mot Ghana på torsdag. 

Publicerad 2014-06-23 kl 14:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå