POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Sågas runt om i världen - men Alexis Sanchez hyllar Spanien

Efter att ha slagit ut Spanien ur VM, hyllar Alexis motståndarna - trots att de regerande världsmästarna får hård kritik från resten av världen.
- Ingen har gjort lika mycket för världsfotbollen som Spanien, säger han enligt AS.

Chile tog sin andra vinst i gruppspelet när man besegrade de regerande världsmästarna Spanien med 0-2, och nu tror Alexis Sanchez att man kan gå hela vägen.

- Vi har mentaliteten att bli världsmästare. Chilenare har alltid tänkt negativ men Chilenare har en vinnarmentalitet. Min dröm är att bli världsmästare, säger Alexis efter matchen.

Spanien anklagas för att ha saknat vilja och hunger, något det finns gott om hos Chile.

- Vi har viljan att göra något stort med en väldigt ung grupp av spelare. De är unga grabbar som vill nå framgång i livet.

Vinsten mot Spanien betyder även att de regerande världsmästarna inte kommer ta sig vidare ur gruppen. Men trots det stora fallet väljer Alexis att hylla motståndarna för vad de gjort under de senaste åren.

- De har fantastiska spelare, jag avundas verkligen den kvalité som de besitter och de är fantastiska människor också. De är vinnare för mig, och det som de har gjort för världsfotbollen, det finns ingen som dem, säger Alexis enligt AS.

Publicerad 2014-06-19 kl 12:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå