POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Samuel Eto'o i tårar efter björnkram

När en ung pojke fick chansen att krama om sin stora idol Samuel Eto'o kunde spelaren inte hålla tillbaka sina känslor. Titta här!

Kamerun gjorde en väldigt blek insats i VM och fick inte med sig en enda poäng hem från mästerskapet - 1-9 i målskillnad på tre matcher.

Den stora stjärnan Samuel Eto'o tvingades följa stora delar av Kameruns matcher i Grupp A från sidan med en knäskada och när han på väg in i spelabussen fick kontakt med en liten pojke kunde han inte hålla tillbaka sina känslor. 

Pojken ropade på stjärnan som stannade till och när pojken gav honom en bamsekram och började gråta i Eto'os famn vällde känslorna fram. Efter en lång lång stund, släppte pojken greppet om sin idol som uppenbart tagen av situationen klev på spelarbussen. 

Händelsen är väldigt lik den som skedde med Radamel Falcao och en liten colombiansk pojke inför VM. Förtvivlad över att storstjärnan missar VM faller pojken i gråt och efter en stund kan inte heller Falcao hålla tillbaka sina känslor. Se klippet här >> (OBS: extern länk)

Publicerad 2014-06-26 kl 09:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå