POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Skrällaget Costa Ricas stjärnor kopplas ihop med Premier League - är Borges en av dem?

Foto: SCANPIX

Skrällaget Costa Ricas framfart i VM ger eko i fotbollsvärlden. Nu kopplas flera av stjärnorna ihop med en flytt till Premier League. Får AIK behålla Celso Borges eller flyttar även han?

VM brukar vara ett skyltfönster för blivande stjärnor. Och efter Costa Ricas skrällar mot Uruguay och Italien är läget detsamma. Nu menar assisterande tränaren Paulo Wanchope, tidigare Manchester City-spelare, att landets stjärnor spelar för framtida Premier League-kontrakt i det avslutande gruppspelsmötet med England.
- Jag vet att en del spelare vill prestera bra mot England och hamna i Premier League. Det här är deras chans, säger Wanchope.

I VM-truppen är det nio spelare från den inhemska ligan. Den som spelar i det mest namnkunniga laget i truppen är Arsenals Joel Campbell, den här säsongen utlånad till Olympiakos.

Costa Ricas framfart i VM har gjort att intresset och värdet för spelarna har gått upp rejält. Så även för AIK:s Celso Borges. Fotbollskanalen har utan framgång försökt nå Borges agent Javier Cordon. Men klart är att intresset för AIK:aren har stigit rejält och det kan bli svårt för klubben att behålla stjärnan.

Publicerad 2014-06-22 kl 15:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå