Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Sonen kliver fram - sålde biljetterna

Foto: ap

FIFAs vice president, Julio Grondona, står anklagad för att ha sålt VM-biljetter - nu tar hans son på sig hela ansvaret.

- Vet inte vad de i sin tur gjorde med biljetterna, säger Humberto Grondona till argentinsk TV.

Det pågår just nu en stor undersökning kring biljetter som påstås ha sålts av en FIFA-representant under VM. Den argentinska FIFA-representanten Julio Grondonas son Humberto påstår nu att det var han som sålde biljetterna till en känd person i Argentina bland annat. 

- Jag köpte allihop för mer än 60 000 kronor och jag har en vän som är väldigt känd i Argentina som ville komma hit som jag sålde några av de här biljetterna till, säger Humberto Grondona till TV-stationen TyC.

Det är förbjudet att sälja VM-biljetter vidare i FIFAs kamp för att bli kvitt den svarta marknaden. Humberto Grondona förklarar vidare hur biljetter med hans namn hamnade i andra händer. 

- Han i sin tur gav biljetterna till en annan vän, vad de sedan gjorde med biljetterna har jag ingen aning om.

Vem Grondona sålde biljetterna till vill han inte gå in på.

- Det kan jag inte säga. Tror du att jag skulle svärta ner mina händer för 1 500 kronor? Sanningen är att jag inte har någon aning om var biljetterna hamnade. 

Pappa Grondona har varit en del av FIFAs exekutiva kommitté sedan 1988 och är president i det argentinska fotbollsförbundet. 

Publicerad 2014-07-05 kl 09:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons