POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Sponsorer avvaktar Suárez-dom

Foto: AP

Adidas väntar spänt på domen mot Luis Suárez. 

- Vi ger inga ytterligare kommentarer innan FIFAs utredning, säger Adidas Sveriges PR-chef Filip Göransson till fotbollskanalen.se.

Luis Suárez utreds just nu av FIFA med anledning av incidenten i matchen mot Italien där TV-bilderna visar hur han böjer sig fram mot Giorgio Chiellini och biter italienaren i axeln.

Reaktionerna har varit kraftiga. En hel fotbollsvärld fördömer nu uruguayanen och det kan komma att kosta forwarden mer än den förväntade avstängningen från FIFA.

Spelbolaget 888Sport samarbetar med Suárez sedan en månad tillbaka och företaget är inte främmande för att bryta det kontaktet.

" Till följd av anklagelserna mot Luis Suárez och hans beteende i matchen mot Italien i VM så ser 888Sport på allvar över relationen med spelaren", skriver företaget. 

Adidas är en annan sponsor som nu spänt avvaktar FIFAs beslut. 

- Vi ger inga ytterligare kommentarer innan FIFAs utredning, säger Adidas Sveriges PR-chef Filip Göransson, till fotbollskanalen.se och hänvisar till företagets officiella uttalande:

"Adidas är medvetet om situationen med Luis Suárez. Vi väntar på FIFAs utredning och kommer att agera efter det", skriver företaget.

Publicerad 2014-06-26 kl 07:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå