POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Stjärnan fick ölburk i magen när åskväder störde Englands genrep

Foto: TV12

Ett åskväder bröt matchen, en supporter kastade en ölburk på Daniel Sturridge och tacklingarna haglade ben som snart skulle spela VM. England hoppades nog på ett roligare genrep inför deras VM-premiär nästa helg.

England hade precis avslutat ett vackert anfall, med ett Daniel Sturridge-avslut några centimeter från stolpen, när domaren plötsligt blåste av matchen.

Anledningen: ett åskväder som rullade in över Miami. Spelarna i England och Honduras fick snällt gå in i Sun life stadiums katakomber medan blixten slog ner. Väntan var från början tänkt att vara i en halvtimme, men:

– Det blir bara värre! sa domaren till ITV.

Efter 40 minuters väntan kunde matchen till slut återupptas. Den slutare, precis som senaste engelska matchen (2-2 mot Ecuador) med ett kryss och om det inte var illa nog för engelsmännen träffades dessutom Daniel Sturridge av en inkastad ölburk.

Matchen var dessutom otroligt ful. Honduras verkade inte bry sig om att det var en träningsmatch kort innan VM. Laget satsade för fullt i alla dueller och efter matchen ville Leighton Baines inte ens skaka hand med sina motståndare. Målvakten Joe Hart har sin förklaring till det.
- Han var nära att få sitt huvud avslaget, sa Hart.

HÄR KAN DU SE DEN INKASTADE ÖLBURKEN (OBS! EXTERN LÄNK)

Publicerad 2014-06-07 kl 10:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå