POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Sturridges passning till Suarez: "Skulle aldrig ta en boll med handen på mållinjen"

Foto: SCANPIX

Daniel Sturrdige och Luis Suarez var utan konkurrens årets anfallspar i Premier league. Nu skickar Sturridge en känga till anfallspartnern.

- Jag kommer inte stoppa ett skott på mållinjen med handen, det ligger inte i min natur, säger Sturrdige.

Under VM 2010 spelade Uruguay kvartsfinal mot Ghana. I slutminuterna, vid ställningen 1-1, räddade Suarez ett självklart mål med handen och räddade på så sätt Uruguay för stunden. Suarez blev utvisad och Ghana fick straff. Ghanas Asamoah Gyan sköt straffen över och Uruguay kunde vinna efter straffar.

På torsdag möts de båda Liverpool-anfallarna (som gjorde hela 48 mål tillsammans den här säsongen) men Sturridge är tydlig med att han aldrig skulle göra som Suarez.

-Vi är ett ärligt land och vi gör det vi gör på ett ärligt sätt. Inget illa menat mot de andra länderna, men vi spelar inom spelets regler. Vi töjer inte på reglerna, vi spelar enligt handboken, säger Sturridge och fortsätter:

- Jag kommer göra allt i min makt för att vinna den här matchen, förutsatt att det ligger inom spelets regler. Jag kommer inte att filma och jag kommer inte att stoppa ett skott på mållinjen med handen, det ligger inte i min natur, säger Sturridge.

Luis Suarez missade Uruguays förlustmatch mot Costa Rica på grund av en efterhängsen skada. Trots deras fina samspel verkar Sturridge och Suarez vänskap inte lika fin. På fråga sa Sturridge att han inte har sms:at med Suarez under VM.

- Det händer inte hemma, så det kommer inte hända när jag är här heller, sa Sturridge.

- Jag skulle inte sms:a honom och fråga hur han mår, för han är en Uruguayansk spelare och skulle inte vilja berätta för mig. Det får hans land oroa sig för istället. (...) Jag hoppas att han kan spela, jag hoppas att han mår bra. Jag önskar inte skador för någon spelare.

Uruguay spelar mot England på torsdag klockan 21.00.

Publicerad 2014-06-18 kl 10:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå