POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Tidernas fotbollsfest i Brasilien - fotbollskanalen.se gör sin största satsning någonsin

VM i Brasilien blir tidernas fotbollsfest. Då gör fotbollskanalen.se sin största satsning någonsin. Alla VM-mål, två webbexklusiva magasin och en ny förädlad liveupplevelse på både datorn och i mobilen – och mycket mer.
- Fotbollskanalen är den givna plattformen för alla fotbollsälskare under VM, säger Tobias Rosvall, redaktionsansvarig på Fotbollskanalen.se.

VM-febern stiger över hela världen. Fotbollskanalen.se har under lång tid planerat för mästerskapet – och kan nu presentera den största satsningen någonsin på ett mästerskap.

På sajten eller i apparna för Andriod och iOS kommer du hitta mål och höjdpunkter från alla VM:s 64 matcher. Även reportage, presskonferenser och direktrapporter från Brasilien kommer publiceras löpande.

-  Vi kommer ha redaktionen bemannad i stort sett dygnet runt under VM-månaden och satsar stort på att ge våra läsare den mest kompletta VM-upplevelsen. Speciellt när det kommer till rörligt material där vi kommer att ha ett helt unikt utbud, säger Tobias Rosvall, redaktionsansvarig på Fotbollskanalen.se.

Förutom mål och highlights kommer fotbollskanalen.se att sända två webbexklusiva magasin under VM.

På morgonen snackar VM-studion med Anna Brolin, Olof Lundh och Hasse Backe upp VM-dagen i programmet ”Bom dia Brasil)” och på kvällen kommer Jesper Hussfelt och Martin Åslund att leda programmet ”VM-häng” som sänds parallellt på fotbollskanalen.se och på TV4 Sports Youtube-kanal.

- Det är viktigt för oss även som tung TV-aktör hitta nya och enkla sätt att skapa attraktiva och experimentella TV-format till de digitala plattformarna, säger Niklas Supanich nyhetschef på TV4 Sport.

- Hangout-formatet har använts i USA och Storbritannien och det ska bli spännande att se hur det tas emot av publiken.

För dig som vill se VM-matcherna på din dator eller din mobil kan du via fotbollskanalen.se eller våra appar får en ny förädlad liveupplevelse med möjlighet att se highlights, följa sociala flöden och ta del av statistik och laguppställningar.

Utöver allt detta kommer redaktionen precis som vanligt att leverera de senaste VM-nyheterna direkt, och Olof Lundh kommer att skriva krönikor under hela mästerskapet och mycket mer.

-  Nu börjar snart festen, häng med oss så blir den VM-upplevelse ännu bättre, säger Tobias Rosvall.

Publicerad 2014-06-11 kl 09:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå