Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Tragedin som chockar Messi

Foto: Scanpix/Twitter

Till vänster: Maria Soledad och Titi Fernandez. Höger: Leo Messi och Fernando Gago.

Argentina ställde in sin presskonferens i natt.

Anledningen: journalisten Maria Soledad Fernandez har avlidit i en bilolycka.

- Hela laget är i verklig chock och vill framföra våra kondoleanser till hennes familj och vänner, skriver han på sin Facebook-sida.

Argentina sörjer Maria Soledad Fernandez och ställde i natt in sin presskonferens. Den blott 26-årige journalisten avled efter en bilolycka, där också två av hennes kollegor var inblandade men klarade sig med skador.

Maria Soledad var dotter till en av landets kändaste tv-personligheter, Miguel "Titi" Fernandez, som har varit med sedan Diego Maradona spelade. För bara några dagar sedan lade han upp en bild där han fick en kindpuss av sin dotter under sitt födelsedagsfirande.

– Spelarna är extremt ledsna efter dödsbeskedet och har påverkats då de också är barn och har barn själva. Hon var mycket omtyckt, konstaterade det argentinska fotbollsförbundets generalsekreterare Juan Carlos Crespi för den samlade presskåren.

– Jag vill be om ursäkt till medierna men vi kommer inte att genomföra vår presskonferens. Äldre människor som jag lider också eftersom barn oftast begraver sina föräldrar, inte tvärtom.

Istället för presskonferens höll man en tyst minut och spelarna har även de delat sin sorg. Lionel Messi skickar sina kondoleanser via Facebook:

"Jag beklagar djupt förlusten av María Soledad Fernandez. Hela laget är i verklig chock och vill framföra våra kondoleanser till hennes familj och vänner", skriver han.  

Ezequiel Lavezzi använde twitter.

– Enorm sorg över dottern till Titi Fernandez död, en jättekram till honom och hela familjen.

Publicerad 2014-07-03 kl 08:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons