Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

TV: Bom dia Brasil: Backe tar hjälp av "Chrille" för de tre heta

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Bom dia Brasil med Anna Brolin, Hasse Backe och Olof Lundh lotsar dig in i dagens åttondelsfinaler.

Först ut i dag är Argentina och Schweiz som möts i en kamp om en plats i kvartsfinalen. Argentina, som på förhand pekats ut som favoriter till VM-guldet, har inte fått till sitt spel så bra som man trott. Ändå har man vunnit sina matcher.Schweiz tråcklade sig vidare trots storförlust mot Frankrike med 2-5 men visade att man kunde vinna matcher när man slog Ecuador och Honduras.

- Inget av lagen har imponerat direkt, en halvlek har Argentina sett bra ut. Men spelare för spelare är Argentina det bättre laget, säger Hasse Backe.

Intresset för fotbolls-VM har varit rekordstort i USA och flera stora tidningar har nyheter från mästerskapet på sina förstasidor. Något som inte har hänt tidigare i USA. Men experterna tror på Belgien i åttondelsfinalen klockan 22.00.

- Belgien är ju ett bättre lag, det är ingen tvekan om. Men USA har sett starka ut men det är ett av lagen som försvarat sig bra och har de haft lite flyt i sina kontringar har de kunnat vinna, men det är klart att Belgien känns som det bättre laget, säger Hasse Backe.

Hasse Backe tar senare hjälp av en instagramföljare som heter "Chrille" för att ta ut sina tre heta. Något Olof Lundh tycker är väldigt komiskt.

Dessutom sätter Olof Lundh sig själv i frysboxen efter grodan i studion.

Publicerad 2014-07-01 kl 13:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons