POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Bom dia Brasil: "Därför vinner Belgien: "Ryska revolutionen har kommit av sig"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Späckat magasin med allt om dagens VM-matcher med Anna Brolin, Olof Lundh och Hasse Backe.

Belgien, som av många är sett som en "dark horse" till att ta hem VM-guldet, möter EM 2008:s dito. Ryssland hade en gyllene generation och slog bland annat ut Sverige och Holland ur turneringen. Men sen dess har man inte kunna spela på samma nivå.

- Den ryska revolutionen har kommit av sig. De ryska spelarna spelar i den inhemska ligan då den fått mer pengar och jag tror inte att det är det som gynnar rysk fotboll, säger Olof Lundh.

Samtidigt undrar många om Belgiens brist på rutin kan, trots ett sådant bra lag, underprestera. Något Hasse Backe inte ger mycket för:

- Man har spelare som är ordinarie i stora ligor, i bra klubblag. Det är en generation av spelare som utifrån Champions league har vara med väldigt mycket. Det här är ganska rutinerade spelare trots sin ungdom, säger Hasse Backe.

USA överraskade och slog Ghana medan deras motståndare i kväll, Portugal, hade en riktig mardrömsmatch mot Tyskland. Inte bara för att man förlorade med hela 4-0, man blev av med flera av sina nyckelspelare på grund av skada och avstängning.

Dessutom pratar vi om förbundskaptenernas löner, vad som är hett och vad som är kallt.

Publicerad 2014-06-22 kl 13:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå