TV: England tappade ledningen - drömmål till 2-2

VM 2014

England-Ecuador slutade 2-2 i VM-uppladdningen.

Näst sista matchen för England innan VM-premiären mot Italien började inte som de hoppats på.
Ecuador tog ledningen i inledningen av matchen i Miami.
Walter Ayovi spelade fram Enner Valencia som med pannan överlistade Ben Foster i Englands mål.

Kvitteringen kom också efter ett inlägg. Rickie Lambert tog ner bollen med armen, domaren missade dock det och den nyblivne Liverpoolanfallaren kunde klacka bollen i stolpen. På returen dök Wayne Rooney upp och satte 1-1.

I den andra halvleken tog engelsmännen ledningen och det var just Lambert som slog till. Den här gången på egen hand med en fin, hård yttersida som borrade sig in i målvaktens bortre hörn.

Ledningen blev dock inte lång. Michael Arroyo byttes in med drygt 20 minuter kvar och kort efter det slog han till med en klockren träff, rakt upp i målvaktens kryss.

Målet blev matchens sista.

Englands startelva: Foster - Milner, Smalling, Jones, Shaw - Lampard, Wilshere - Oxlade-Chamberlein, Barkley, Rooney - Lambert
Publicerad 2014-06-04 kl 22:53