POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Här dansar Sepp Blatter på scen - och pratar om rymd-VM

Kritiken hopar sig snabbt runt Fifa-presidenten Sepp Blatter.

I går dansade han loss på scen, i dag pratade han om ett rymd-VM.

Frågan är: har han tappat det nu?

Sepp Blatter, hur mår du egentligen?

De senaste dagarna har kritikerna mot den sittande Fifa-presidenten multiplicerats mångfaldigt. Till och med svenska fotbollsförbundets Karl-Erik Nilsson har varit ute på twitter och svingat. Det varkar ha landat illa hos den 78-årige schweizaren.

När Fifa igår anordnade en öppningsceremoni började han dansa till introduktionsmusiken. Ett klipp som, givetvis, snabbt spreds över nätet. I dag håller Fifa sin 64:e kongress, och Blatter fortsatte på det inslagna spåret - och pratade om ett framtids-VM mellan olika planeter.

– Vi undrar om vår sport en dag kommer att spelas på andra planeter. Varför inte? Då skulle vi ha tävlingar mellan olika planeter istället för VM, säger han enligt The Guardian.

Vidare pratade Blatter om att Fifa måste fortsätta utvecklas, och därför förändras, men berörde inget specifikt. Samtidigt menade han att de måste bli "en av vår tids pionjärer för hopp".

Det här kommer kort efter Fifas senaste fiaskoprojekt. Filmen "United Passions" som handlar om Fifas begynnelse och där bland andra Gerard Depardieu och Sam Neill står med i rollistan. Sepp Blatter? Han spelas av Pulp Fiction-skådisen Tim Roth.

Publicerad 2014-06-11 kl 16:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå