POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Här sprejar Lavezzi vatten på tränaren: "Han var för nervös"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Alejandro Sabella ville ge Ezequiel Lavezzi taktiska instruktioner vid sidlinjen. Svaret: Den argentinske stjärnan sprejade sin förbundskapten med vattenflaskan.
- Han var för nervös, säger Lavezzi efteråt.

Det var udda scener som utspelade sig efter drygt en timme i matchen mellan Nigeria och Argentina på onsdagskvällen. I samband med ett spelavbrott skulle PSG-anfallaren Ezequiel Lavezzi passa på att ta sig en slurk vatten i hettan, och vankade fram till avbytarbåset. Då tog tränaren Alejandro Sabella tillfället i akt och rusade fram till sin spelare för att diskutera spelmässiga detaljer med honom.

Något som inte alls föll särskilt väl ut. TV-bilderna visade nämligen hur Lavezzi, istället för att lyssna på sin chef, gav densamme en kalldusch med vattenflaskan. Vilket givetvis blev omdiskuterat efteråt.

- Jag gjorde det för att jag såg att han var så nervös, säger Lavezzi enligt Expressen och påpekar att det inte fanns skäl för oro eftersom Argentina ju redan på förhand var klart för åttondelsfinal.

Lavezzi tänker dock inte ta upp saken i efterhand, eftersom det kanske påminner Sabella om det inträffade och gör honom irriterad.

- Jag kommer inte att prata med honom, han är van vid sådant här.

Publicerad 2014-06-26 kl 02:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå