POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Mourinho om den "moderna fotboll" som knäckte Spanien

Chile och Holland spelade ut och skickade hem Spanien.
- De gjorde var jag anser att man måste göra i modern fotboll, säger José Mourinho till Yahoo.

José Mourinho var inte imponerad av Spanien. Men snarare än att såga de utslagna världsmästarna fokuserar Chelseatränaren på Chile och Holland som slog ut dem. Imponerande insatser enligt Mourinho.
- De gjorde bara ett mål på straff, har noll poäng och packar redan sina väskor. Jag tycker man kan säga att det är mycket på grund av Holland och Chile. De gjorde var jag anser att man måste göra i modern fotboll. Att vara taktiskt.

- Holland och Chile var väldigt bra taktiskt och Spanien kunde inte hantera det. Folk lär sig hur man ska spela mot världens bästa lag och de bästa lagen tror alltid att deras spelsätt är det enda rätta. Men andra lär sig.

- Spanien var otroligt senaste fyra, sex åren. De var så otroliga med sin spelstil att folk studerade dem och lärde sig. Louis van Gaal var briljant i sin analys och förberedelse inför matchen, men Jorge Sampaoli var ännu bättre. Istället för att prata om ett dåligt Spanien, som jag håller med om, måste vi prata om Chiles fantastiska arbete och gratulera tränaren Sampaoli.

Publicerad 2014-06-19 kl 16:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå