Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

TV: Neymar: "Messi förtjänar att vinna titeln"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Messi och Neymar, till vardags lagkamrater i Barcelona.

Hela Brasilien hoppas att ärkefienden Argentina inte blir världsmästare på Maracana-stadion på söndag. Alla utom en person - Neymar. Superstjärnan hoppas att kompisen Messi får lyfta bucklan.
- Efter allt han har uträttat så förtjänar han att vinna titeln, säger Neymar enligt goal.com. 

Brasiliens gulddröm fick som bekant ett abrupt slut efter 1-7 mot Tyskland. På läktaren satt en skadad Neymar som bara kunde se på när hans lagkamrater blev förnedrade.
- Vi gjorde allt för att få chansen att bli mästare i vårt hemland, att skriva historia. Men vi misslyckades. Vi spelade inte vår fotboll, brasiliansk fotboll, utan vi spelade normal fotboll. Inte den överlägsna fotbollen som alla älskar, säger Neymar på en presskonferens enligt goal.com.

Med Brasilien utslagna ur turneringen så hoppas hela befolkningen på att den värsta rivalen Argentina inte ska få lyfta bucklan inne på Maracana-stadion på söndag. Det skulle vara ytterligare en förnedring för hemmanationen. Men det är inte alla som tar del av den hätska rivaliteten. Neymar sa på presskonferensen att han håller på sina lagkamrater i finalen, och vill att Leo Messi ska få lyfta bucklan.

- Jag hoppas att mina lagkamrater vinner. Jag har två i Argentina, Messi och Mascherano. Och jag tror för fotbollen, för Messis historia - att ha uträttat så mycket och vunnit så mycket, nästan allt i sin karriär, så förtjänar han titeln.

- Jag hejar på honom för han är min vän och lagkamrat, säger Neymar.

Publicerad 2014-07-11 kl 08:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons