POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Stoppade Brasilien med sina räddningar - flyttar gratis om 13 dagar

Nästa

Avbryt
Försök igen

Guillermo Ochoa svarade för ett antal härliga räddningar mot Brasilien. Och han är gratis på spelarmarknaden. Om 13 dagar löper målvaktens kontrakt med Ajaccio ut.

Det blev 0-0 för Mexiko mot värdnationen Brasilien på den klassiska arenan Maracana. Detta trots att inte minst Neymar pepprade på med en handfull kvalificerade avslut mot motståndarnas mål. Men keepern Guillermo Ochoa stod i vägen, och efter matchen var TV4:s expertkommentator Jens Fjellström imponerad.

– Om han var femstjärnig i första halvlek skulle jag lägga till en extra liten guldstjärna nu. Han har två på topp tre över VM:s absolut mest kvalificerade räddningar, sade Fjellström.

Och faktum är att Ochoa kan visa sig bli ett fynd även på klubblagsnivå framöver. Tidigare i våras deklarerade han att det var dags för en ny utmaning och att han inte hade för avsikt att förlänga med Ajaccio, där 28-åringen huserat sedan 2011.

Hans kontrakt går ut vid månadsskiftet till juli, om 13 dagar, och förhandlingspositionen han skaffat sig lär vara ganska hyfsad.

Publicerad 2014-06-17 kl 23:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå