TV: Syndabocken - självmål och straffmiss

VM 2014

Efter 19 minuter exploderade hela Brasilien. David Luiz fick målet – men det såg ut att vara ett misstänkt självmål av Gonzalo Jara. Sedan avslutade Jara straffläggningen med att bränna en straff.

Det var ett mittbackssamarbete som gav hemmanationen Brasilien 1–0. I den 19:e minuten skarvade Thiago Silva vidare en hörna.

På den bortre stolpen stod mittbackskollegan David Luiz och tryckte in bollen. Eller var det Gonzalo Jara som var sist på bollen?

Det var svårt att avgöra vem som var sist på bollen, men David Luiz fick målet officiellt. Publiken i Belo Horizonte sattes i extas i samband med målet.

Matchen gick senare, efter Alexis Sanchez kvittering, till straffar. Där var Jara olycklig igen. I den sista straffen var han tvungen att göra mål men prickade stolpen. En stolpträff som innebar att Chiles VM är över.

Publicerad 2014-06-28 kl 21:12