POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

TV: Verratti: "Det här världsmästerskapens världsmästerskap"

Foto: Reuters

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatans Ibrahimovics lagkamrat Marco Verratti blev uttagen i Italiens 23-mannatrupp och passar då på att hylla Brasilien.

- De är favoriter att nå finalen, säger Verratti.

Marco Verratti har en grym säsong i PSG bakom sig och som ett kvitto på det fick han följa med Italien till VM 2014. Något 21-åringen är glad för men som han också inser sätter höga krav på laget.

- Alla av oss är ansvariga och vi vet att vi måste ge 120% för det här är kanske något vi aldrig får göra igen. Vi måste ge max i varje möjlighet vi får, säger Verratti.

Han passar också på att hylla Brasilien till skyarna och tror att landet kommer att vara ett fantastiskt värdland för VM.

-  Jag tror att det här är världsmästerskapens världsmästerskap för vi spelar på en plats som var gjord för att spela fotboll, så jag tror det kommer vara engagemang från alla, från barnen till de äldre. Jag tror det kommer vara väldigt känslosamt, inte bara av att spela utan till och med av att andas in atmosfären som jag tror kommer finnas i Brasilien.

Italien inleder VM mot England den 14 juni, klockan 23:55. Du ser matchen i TV4 eller på fotbollskanalen.se och fotbollskanalens appar.

Publicerad 2014-06-03 kl 12:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå