POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Wernbloom om Rysslands styrka: "De har spelat med varandra varje dag"

Foto: Scanpix

Rysslands Fabio Capello och Pontus Wernbloom.

Pontus Wernbloom tror att Ryssland kan ta sig vidare till slutspel.

Tack vare att alla stjärnorna spelar i den ryska ligan.

– Deras största styrka är att de har spelat med varandra varje dag, säger han.

Alla i Rysslands trupp spelar i deras inhemska liga och det tror Pontus Wernbloom gör att laget kan ta sig vidare från gruppen där de ska möta Belgien, Algeriet och Sydkorea.

– Jag tror att de fick en rätt lätt grupp så jag tror nog att Ryssland kan ta sig vidare. Det är inget supermärkvärdigt lag. Deras största storhet som lag är att det finns så otroligt många spelare från samma lag och som har spelat tillsammans länge. Kolla på vårt lag så är det väl bara jag och Rasmus (Elm) som är lagkamrater, och Johan (Dahlin) och Jimmy (Durmaz), säger han till fotbollskanalen.se

– I Ryssland är det sex från vårt lag CSKA Moskva som är i deras trupp, fyra från Zenit och fem från Dinamo Moskva, plus att de har spelat med varandra innan. Det är deras största styrka, att de har spelat med varandra varje dag. Backlinjen är i princip från oss, mittfältet från Zenit. Så alla känner ju varandra otroligt bra. Det är deras styrka som lag. Jag tycker inte att det finns någon spelare som sticker ut som någon världsstjärna.

Pontus Wernbloom tror inte att Ryssland har något med slutsriden att göra. Mittfältaren menar att det står mellan två lag.

– Jag tror att tyskarna kan vinna, de är alltid bra. Spanien blir väl också luriga, säger han.

Publicerad 2014-06-17 kl 10:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå