Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2015

Höll på att bli syndabock: "Var som en mardröm"

Nästa

Avbryt
Försök igen

USA:s försvarare Julie Johnson trodde att hon förstört sitt lags möjligheter när hon orsakat straff till Tyskland - men Celia Sasic brände den stora möjligheten.
- Det var som en hemsk mardröm, säger Johnston till Sport-Expressen.

USA är vidare till VM-final efter 2-0 mot Tyskland. Däremot så var man nära att tidigt hamna i underläge då man fick en straff emot sig vid ställningen 0-0 - något som kunde påverkat matchbilden åt en helt annan riktning. Celia Sasic som varit turneringens skyttedrottning klev fram och brände den stora möjligheten.

– Jag önskar att det där aldrig hade hänt. Det var som en hemsk mardröm. Det gick så snabbt, säger Julie Johnson som orsakade straffen till Sport-Expressen.

- Jag hade orsakat hela laget skada, och allting var på mina axlar. Det var verkligen en känslomässig bergochdalbana. Jag gjorde verkligen bort mig och ber om ursäkt. Men laget stöttade mig verkligen.

Sju minuter efter Tyskland bränt sin straff fick USA en straff tilldelad sig. Ett domslut som såg en aning billig ut. Något som fick Tysklands förbundskapten Silvia Neid efteråt.

- Det var tydligt utanför straffområdet och det ser man på tv, säger Tysklands förbundskapten Silvia Neid efter matchen.

USA vann till slut matchen med 2-0 och är nu klara för VM-final.

Publicerad 2015-07-01 kl 09:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons