Belgien med storseger mot Salah-fritt Egypten

Stjärnspäckade Belgien tog en bekväm seger hemma mot Egypten när Romelu Lukaku, Eden Hazard och Marouane Fellaini målade i 3-0-segern.
För Egypten är det tyngre som går in i VM med förlust och Mohamed Salah osäker till spel.

Lukaku sätter 1-0 för Belgien. Se i spelaren ovan.

Den 18:e juni möter Belgien VM-debutanten Panama i sin öppningsmatch och under onsdagen laddade laget upp på bästa sätt genom att besegra Egypten på hemmaplan. Bortalaget saknade Mohamed Salah och Belgiens seger var aldrig hotad.

Laget tog ledningen en bit in i första halvlek när Romelu Lukaku var sist på bollen, innan Eden Hazard kunde utöka ledningen till 2-0 med fem minuter kvar av halvlek nummer ett.

I den andra halvleken genomförde bägge lagen många byten och bland annat fick Manchester Uniteds Marouane Fellaini komma in och sätta dit Belgiens tredje för kvällen.

Trots att VM drar igång om mindre än två veckor ska Belgien träningsspela ytterligare en gång när laget möter Costa Rica den 11:e juni.

Bortalaget Egypten har däremot inga fler chanser att slipa VM-formen. Nästa match för den afrikanska nationen är lagets VM-premiär mot Uruguay den 15:e juni.

Publicerad 2018-06-06 kl 23:33