Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
26v

Brasiliens glädjande besked: "Neymar i träning med laget nästa vecka"

Foto: Bildbyrån

Neymar har varit skadad sedan februari.
Men nu kommer glädjande besked från Brasiliens landslag.
- Målet är att han ska vara med i den första träningsmatchen (den 3 juni), säger landslagsläkaren Rodrigo Lasmar på en presskonferens.

I slutet på februari bars Neymar ut på bår i stormötet med Marseille. Brassen tvingades till operation för en fotfraktur i början av mars. Siktet har hela tiden varit inställt på VM-spel. Och nu kommer glädjande besked från det brasilianska landslaget - som under söndagen presenterade sin bruttotrupp till VM.

- Vi har gjort tester på Neymar och hans utveckling är väldgt bra. Nästa vecka kommer han att kunna börja träna med gruppen. Det går framåt och nästa vecka är vår tanke att han börjar att jobba med bollen och målet är att han ska vara fullt fit för att kunna jobba med Tite i den här sista fasen, så att han kan vara med i den första träningsmatchen (mot Kroatien den 3 juni), säger brassarnas läkare Rodrigo Lasmar på en presskonferens.

Förbundskaptenen Tite:

- Vi kommer att vara mycket starkare med Neymar fit. För han är annorlunda, han är topp tre (i världen). 

En som däremot inte kommer att kunna vara med i VM är högerbacken Dani Alves.

- Självklart kommer vi att sakna Dani. Jag litar på honom och skulle vilja ta det här tillfället att skicka honom en stor kram från botten av mitt hjärta.

Hela den brasilianska truppen till sommarens VM:
Alisson, Ederson, Cassio, Filipe Luis, Marcelo, Fagner, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Miranda, Pedro Geromel, Casemiro, Fred, Fernandinho, Paulinho, Renato Augusto, Philippe Coutinho, Willian, Douglas Costa, Neymar, Taison, Roberto Firmino, Gabriel Jesus.

Publicerad 2018-05-15 kl 12:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons