POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Engelska förbundets fina gest - chartrar plan till Samara för spelarnas anhöriga

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Englands kvartsfinal mot Colombia i spelaren.

Det engelska fotbollsförbundet, FA, chartrar ett flyg för spelarnas anhöriga till VM-kvartsfinalen mot Sverige, skriver The Times på fredagen.

Sverige är i kvartsfinal i VM men någon invasion av fans till mötet med England väntas inte. Trots att det finns boenden att boka i kvartsfinalstaden finns få flyg till staden, vilket gör att de svenska fansen har svårt att se kvartsfinalen på plats.

Några som däremot får möjlighet att se matchen i Ryssland är anhöriga till de engelska spelarna. På fredagen skriver The Times att det engelska fotbollsförbundet chartrar ett flygplan till Samara och att förbundet betalar för två biljetter per spelare.

Tidigare har förbundet hjälp spelarnas anhöriga att få plats på olika flygplan, men på grund av de bristande kommunikationerna till staden chartrar de nu ett plan.

Efter kvartsfinalen mot Sverige får familjemedlemmarna serveras de middag, men flyger sedan direkt tillbaka till England. Ett tajt tidschema, och enligt The Times, ska anhöriga som åker med det chartrade flyget vara besvikna på att de inte får sova över.

Sveriges kvartsfinal mot England spelas på lördag med matchstart 16:00.

Publicerad 2018-07-06 kl 12:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå