Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
32v

Ghoddos Iran först att anlända till Ryssland

Foto: Bildbyrån.

Saman Ghoddos Iran var i dag första att anlända till Ryssland.
Om tio dagar ställs ÖFK-anfallaren mot Marocko i VM-premiären. 
- En dröm som blir sann för iransk fotboll, säger landslagets förbundskapten Carlos Queiroz enligt Fifas hemsida. 

Östersunds FK:s anfallare Saman Ghoddos blev först uttagen i Irans bruttotrupp till VM, men fick under måndagen besked om att han även ingår i landslaget, som åker till Ryssland för att spela gruppspel mot Marocko, Portugal och Spanien i VM.

I dag var Ghoddos och hans landslagskamrater först att anlända till Ryssland. Då var förbundskaptenen Carlos Queiroz känslosam inför sommarens mästerskap. 

- Att vara i Ryssland är en dröm som blir sann för iransk fotboll. Vi har uppnått den här drömmen genom stora uppoffringar och hårt arbete, vilket höjer upplevelsen av hur ärade och priviligerade vi är av att vara här. Det iranska fotbollslandslaget kommer att spela mot de bästa lagen i världen och få vara en del av den fantastiska VM-familjen. Vi anländer med ett hopp om att hålla drömmen vid liv så länge som möjligt och vi ser fram emot att spela vår roll i att göra det här till det bästa världsmästerskapet någonsin, säger Irans förbundskapten Carlos Queiroz enligt Fifas hemsida. 

Iran kommer att spela landets femte världsmästerskap någonsin och kommer att ha sin bas på träningscentret Lokomotiv Bakovka i Moskva. Iran ställs den 15 juni mot Marocko i den första gruppspelsmatchen och därefter den 20 juni mot Spanien och den 25 juni mot Portugal i den sista gruppspelsmatchen. 

✈️🇷🇺

Ett inlägg delat av Saman Ghoddos (@saman.ghoddos)

Publicerad 2018-06-05 kl 21:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons