POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
42v

Gripande historien: Mexikanske supportern förlorade fru och barn - nu genomför han deras VM-dröm

Foto: Bildbyrån/Twitter

Gilberto Martinez förlorade fru och barn i en tragisk bilolycka i april.
Nu genomför mexikanen familjens inplanerade VM-resa
- För att fullfölja drömmen, säger Martinez till tidningen Clarin.

Mexikanen Gilberto Martinez hade planerat in VM-resan tillsammans med sin fru och sina två barn. Det skulle bli barnens första VM, och Gilbertos sjätte. Men i april drabbades familjen av en stor tragedi. Frun och och barnen omkom i en hemsk bilolycka i Florida, USA.

Gilberto Martinez berättar i en intervju med den argentinska tidningen Clarin om tragedin, och att hans psykolog gett honom rådet att genomföra resan till Ryssland. Och nu är Martinez på plats för VM. Med fyra ID-brickor runt halsen.

- För att fullfölja drömmen för alla fyra, säger Martinez, som också bär en tröja med familjemedlemmarnas namn, till Clarin.

På sin Facebook har Martinez laddat upp ett klipp från ögonblicket då Hirving Lozano ger Mexiko ledningen i den första gruppspelsmatchen mot Tyskland - vilket också blev segermålet. Till klippet skriver Martinez:

"Höjdpunkten på dagen, när tårarna kom. Att få explodera, glädjen, att minnas och föreställa dem nära mig. Ögonblicket då himlen vibrerade av tårarna från min Diego (sonen). Något som jag aldrig kommer att glömma. Allt släpptes loss i det unika ögonblicket som min Diego firade med mig. JAG ÄLSKAR DEM."

Publicerad 2018-06-26 kl 23:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå