Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
29v

Ingen svensk publiksuccé i sommar: "Det är total katastrof när det gäller bokningar"

Foto: Bildbyrån

Det verkar inte bli någon svensk publiksuccé i sommarens VM.
Enligt researrangören Magnus Karlsson har de höga priserna på hotellrum och biljetter gjort att allt fler avbokar sommarens VM-resa. 
- Det är total katastrof när det gäller bokningar, säger han till Göteborgs-Posten.

Den svenska publikfesten i sommaren VM verkar utebli. Enligt researrangören Magnus Karlsson har hans företag fått ta emot flera avbokningar och att hans företag sålt 20-25 procent mindre än förväntat.

- De har höjt priserna å det grövsta. Det är inget för vanliga människor. Priserna är alldeles för höga. De har tagit chansen i varje spelort att ta för mycket betalt, säger han till Göteborgs-Posten.

Sverige har blivit tilldelade 8260 biljetter fördelat över de tre gruppspelsmatcherna och en biljett kostar mellan 900 och 1800 kronor vilket också har spelat in i att mästerskapet inte verkar bli någon svensk läktarsuccé.

- Skall man flyga till respektive destination klarar du dig inte under 15 000 kronor. Vi får dagligen förfrågningar från svenska supportrar som vill sälja sina biljetter och som söker flyg. Tron att kunna resa och bo för en okej peng tog slut samma dag lottningen gjordes. Många blev tagna på sängen, både supportrar och arrangörer, säger Karlsson till GP.

Enligt tidningen har ett dubbelrum som vanligtvis kostar 500 kronor stigit till 3500 kronor. Dessutom spelar Sverige matcher över hela Ryssland vilket gör det svårt för de svenska fansen att ha råd med alla transporter

- Det är total katastrof när det gäller bokningar. Det är inte en tiondel av tidigare mästerskap. Vi har förstått av flygmäklare att de har väldigt svårt att fylla flighter. Det har skett väldigt mycket avbokningar. Man har haft en stor tilltro till de svenska supportrarna, säger Karlsson

Publicerad 2018-05-26 kl 13:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons