Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
39v

Kaos när Fifa återupptog biljettförsäljningen till VM

Foto: Bildbyrån

Fifa startade igång biljettförsäljningen inför VM i sommar igen under tisdagen.
Då hade organisationen stora problem och fick be om ursäkt till upprörda fans.

Efter 1 303 616 sålda biljetter de två första faserna så återupptog Fifa försäljningen inför VM under tisdagen. Då var trycket på biljetter enormt och supportrar fick vänta i timmar i Fifas biljettsystem. Fans hörde också av sig med att systemet hade kraschat och under eftermiddagen gick Fifa ut med en ursäkt:

"Till alla er fans som har väntat online under många timmar; vi är ledsna. Efterfrågan i den här tredje "först till kvarn-fasen" har varit otroligt hög, och det betyder att många av er har fått vänta i många timmar", skriver man på sin Facebook-sida.

När det gäller biljetter till Sveriges matcher har SvFF ingen information. Varje lands förbund hade en kvot på åtta procent av den aktuella arenans kapacitet och resterande biljetter säljs direkt via Fifa.

- Vi vet bara den kvot som vi hade. Varje deltagande lag hade ju åtta procent av arenans kapacitet. Och de kunde man ansöka om fram till 31 januari. Resterande biljetter har dels Fifa sålt tidigare och sedan är det den försäljningsperiod som startade i dag. Men där har vi ingen insyn tyvärr, utan det är bara via Fifa, säger SvFF:s biljettansvarige Lena Danielsen till Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-03-13 kl 15:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons