Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
27v

Quaison tror inte på VM: "Förvånad att jag inte var med senast"

Foto: Bildbyrån.

Robin Quaison trodde han skulle bli uttagen till senaste landslagssamlingen.
Men han ratades, och nu menar han att vägen till VM är lång.
- Jag har inga förväntningar att bli uttagen, säger han till svenskafans.com.

Den här säsongen har Robin Quaison gjort fyra mål och en assist på 23 Bundesliga-matcher. Men mittfältaren/forwarden har inte slagit sig in i den svenska landslagstruppen och tror heller inte att han kommer göra det till VM i Ryssland i sommar.

För svenskafans.com berättar Mainz-spelaren att han hade stora förhoppningar om att bli uttagen till träningslandskamperna mot Chile och Rumänien som spelades i slutet av mars.

- Jag var faktiskt förvånad att jag inte var med senast. Personligen tyckte jag att jag var i jättebra form, och även om jag inte gjorde mål spelade jag bra. Jag tycker att presterar man i Bundesliga bör det vara självklart, säger Quaison till svenskafans.com.

På frågan om hans möjligheter till att bli uttagen i VM-truppen svarar 24-åringen:

- Om jag har presterat på en hög nivå i en väldigt bra liga och ändå inte blir uttagen till träningsmatcher, vad ska jag då göra? Jag har inga förväntningar att bli uttagen och tror inte jag kommer bli det heller. Jag kan bara göra mitt bästa på planen och hoppas på det bästa, men vem vill inte spela VM?

- Jag hoppades väldigt mycket att jag skulle få vara med senast och bevisa mig. Men det var samma sak en gång i Italien när jag varit bra men inte fick något samtal. Sverige ska spela ett VM, det ska mycket till för att en spelare som inte varit med på tre år ska vara med då.

Quaison blev inkallad till landslagstruppen inför Janne Anderssons första samling, hösten 2016, men då tvingades den tidigare AIK-spelaren lämna återbud på grund av skada.

Publicerad 2018-05-07 kl 10:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons