Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
28v

Salah riskerar att missa VM-gruppspelet: "Borta i fyra veckor"

Foto: Bildbyrån

Mohamed Salah blev skadad i Champions League-finalen.
Nu uppges han bli borta i upp till fyra veckor.
- Men vi försöker att få ner tiden, säger Liverpools läkare Ruben Pons till Marca. 

Liverpools egyptiske stjärna Mohamed Salah föll illa på sin ena axel efter en duell med Sergio Ramos i helgen i Champions League-finalen. Han fördes därefter till sjukhus för röntgen, samtidigt som Egyptens fotbollslandslag meddelade på Twitter att det såg positivt ut för Salah i förhållande till sommarens VM i Ryssland.  

Därefter meddelade Salah, på sin Twitter, att han tror på medverkan i VM. 

"Det var en tuff natt, men jag är en fighter. Trots oddsen, så är jag övertygad om att jag kommer att vara i Ryssland och göra er alla stolta. Er kärlek och support kommer att ge mig den styrka jag behöver", skrev han på Twitter då.

Nu meddelar Liverpools läkare Ruben Pons att han ser ut att bli borta från spel i tre, fyra veckor. Det innebär att han riskerar att missa Egyptens VM-gruppspel. 

- När vi väl visste vad det rörde sig om för skada, så började vi planera behandlingen. Han är ledsen över det som hände, men ät fullt fokuserad på återhämtningen och att snart vara redo igen, säger han till Marca. 

- Det tar vanligtvis alltifrån tre till fyra veckor, men vi ska försöka att få ner tiden, det är vårt stora mål, fortsätter han. 

Egypten premiärspelar mot Uruguay den 15 juni, ställs mot Ryssland den 19 juni och slutligen mot Saudiarabien den 25 juni i gruppspelet. 

Publicerad 2018-05-30 kl 11:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons