POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
42v

Spanske förbundskaptenen: "Vi hade tur som vann gruppen"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Två sena mål i grupp B:s matcher gjorde att Spanien tog förstaplatsen i gruppen - och slapp möta Uruguay i åttondelsfinal.
- Jag måste säga att vi hade tur som blev gruppetta, säger spanske förbundskaptenen Fernando Hierro efter matchen.

Efter en seger och två kryss vann Spanien sin grupp i VM. Men det satt långt inne. I de sista minuterna av matchen fick Spanien till en kvittering i kvällens möte med Marocko, samtidigt som Portugal släppte in 1-1 mot Iran. Det gjorde att Spanien gick förbi Portugal tack vare fler gjorda mål.

- Självklart kan vi bli bättre och det finns en del saker som vi definitivt behöver jobba på. Vi kommer utan tvekan vara självkritiska, för att släppa in fem mål på tre matcher är inte rätt väg att gå, och det har jag också sagt till spelarna, säger spanske förbundskaptenen Fernando Hierro enligt Fifa efter matchen.

Han fortsätter:

- Det har varit en väldigt bra och jämn grupp fram till slutet där vi inte visste vem som skulle sluta ett och tvåa. Jag måste säga att vi hade tur som blev gruppetta. Det var vårt första mål, och vi nådde det. Nu måste vi ställa höga krav på oss själva, och ha i åtanke att om vi släpper in mål så enkelt så blir det väldigt svårt för oss att nå vårt slutgiltiga mål.

I åttondelsfinalen ställs Spanien mot värdnationen Ryssland, medan Portugal får möta Uruguay.

Publicerad 2018-06-25 kl 23:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå