Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
26v

Sveriges VM-motståndare föll bakom stängda dörrar: "Inga större överraskningar"

Foto: Bildbyrån.

Sydkorea genrepade i dag bakom stängda dörrar inför VM. 
Då fick Sveriges scout Lasse Jacobsson ändå reda på startelvan. 
- Det var inga större överraskningar, säger han till Aftonbladet

Sveriges ställs i nästa vecka mot Sydkorea i premiären i VM i Ryssland. Sydkorea planerade i dag ett sista genrep mot Senegal, men tillät varken media eller åskådare att närvara vid matchen på Das.Goldberg-Stadion i Salzburg, Österrike.

Sveriges scout Lasse Jacobsson, som planerade att analysera mötet, hade därmed svårt att få information om matchen, då han heller inte fick se den, men fick i varje fall fram landslagets startelva i matchen.  

- Jag har fått fram startelvan och den taktiska formationen via några kontakter. Sydkorea ställde upp med en 4–4–2-uppställning och både Heung-Min Son (Tottenham) och Lee Jae-Sung (Jaenbuk Motors) spelade från start, säger Jacobsson till Aftonbladet. 

- I övrigt var det inga större överraskningar för mig i startelvan så jag vet inte vad han (förbundskapten Shin Tae-Yong) vill dölja eller hålla hemligt egentligen, fortsätter han till tidningen. 

Enligt den senegalesiske journalisten Adama Ndione, så förlorade Sydkorea matchen med 0-2. Han hade, enligt Aftonbladet, en "kontakt" inne på arenan. Första målet var ett självmål och därefter utökade Moussa Konaté till 2-0 på straff. 

Publicerad 2018-06-11 kl 17:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons