POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLS-VM 2018

TV: Backes kritik mot Spanien: "Ett enda stort tråkigt bollinnehav"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se diskussionen i spelaren ovan.

Spanien blev i dag utslaget ur VM.
Då blev ett nytt jättefiasko fullbordat. 
- Ett enda stort tråkigt bollinnehav, säger C Mores expert Hasse Backe. 

Spanien dominerade under fyra år världsfotbollen genom att ta två EM-guld under 2008 och 2012, men även VM-guld 2010 i Sydafrika, där Andrés Iniesta avgjorde finalen mot Holland i förlängningen till 1-0 i Johannesburg. I dag var det annorlunda - Spanien föll mot Ryssland i åttondelsfinalen efter straffläggning i VM.

Då var C Mores expert Hasse Backe kritisk mot landslaget efteråt. 

- Det är en mega, megaskräll, säger Backe i TV4:s sändning. 

- Spaniens fotboll har förändrats totalt (efter att Julen Lopetegui fick sparken från sin post som förbundskapten före VM). Nu var Spanien tillbaka till hur man såg ut under de sista åren med del Bosque (Vicente, tidigare spansk förbundskapten). De hade ledning med 1-0 och sedan handlade det bara om bollinnehav och bollinnehav. Det var minimalt med chanser och sedan kom givetvis ett misstag och sedan blev det 1-1 och straffar. Det gjorde att man inte kunde förändra matchbilden. Om man gjorde 1-0 tidigare gick man för 2-0 och så vidare. Det var ett Spanien som spelade sig igenom motståndarnas mittfält och backlinje, samtidigt som de skapade hundraprocentiga målchanser. Så här såg det ut under sista åren med del Bosque. Det är bara tråkigt, ett enda stort bollinnehav, säger Backe.  

C Mores expert Alexander Axén höll med i kritiken. 

- Det kan man lugnt säga (att det är en jätteskräll). Jag tror att de tänkte att den här halvan såg bra ut för dem, egentligen bara Kroatien, annars final. De är nog i chock nu, säger han i sändningen. 

Se diskussionen om Spanien i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-07-01 kl 19:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå