POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

TV: "Modric spelar karriärens bästa fotboll just nu"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se presskonferensen i spelaren ovan.

Kroatien är i VM-semifinal för andra gången i nationens historia.
Nu hoppas man att lagkapten Luka Modric ska leda laget hela vägen till final.
- Jag tycker att Luka just nu spelar sin bästa fotboll i karriären, säger förbundskapten Zlatko Dalic inför semifinalen mot England.

1998 var Kroatien i semifinal i VM i Frankrike, men förlorade mot värdnationen och fick "nöja sig" med brons.

Nu är Kroatien på nytt i semifinal i ett världsmästerskap, där England är det enda som står emellan dem och en final mot Frankrike.

- Kroatien har fantastiska spelare som spelar för Europas bästa lag. Under många år har vi inte nått den framgång som den här gruppen är kapabel till och att vissa saker behövde ändras. Saker och ting har verkligen ändrats till det bättre. Det är ingen överraskning att Kroatien är ett av de fyra bästa länderna i världen sett till kvaliteten på spelarna, vilket alla kunnat se, säger Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic inför matchen, och fortsätter:

- Den här generationen spelare har hållits tillbaka under lång tid på grund av deras brist på framgång, men de har visat sin kvalitet när det behövdes som mest på världens största scen. De kommer att bli ihågkomna som en fantastisk generation, som kommit närmare den som var med 1998.

En av Kroatiens nyckelspelare: Real Madrids Luka Modric.

- Han slutar aldrig att imponera, särskilt i de två senaste matcherna när man ser honom springa och vara överallt i den 115:e minuten. Det visar också hans karaktär och hans vilja att lyckas. I klubblaget har Luka Modric vunnit allt som går att vinna. Med landslaget har han fortfarande kvar att göra det han kan och borde. Sett till att det här antagligen är hans sista VM är jag glad över att han är i den här situationen, bland världens fyra bästa lag och en kandidat till guldbollen, säger Dalic.

- Jag tycker att Luka just nu spelar sin bästa fotboll i karriären, inte minst för landslaget.

Se presskonferensen i spelaren ovan.

Semifinalen mellan Kroatien och England spelas i kväll klockan 20. Matchen sänds i TV4, på C More Fotboll och på cmore.se/sport.

Publicerad 2018-07-11 kl 13:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå