TV: Tunisien illa ute mot Panama - men vann efter vändning

Fotbolls-VM 2022

Panama får jaga vidare efter sin första VM-seger.
I gruppspelsavslutningen mot Tunisien föll man, trots en 1-0-ledning.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. Kommentatorer: Chris Härenstam och Glenn Strömberg, SVT.

Panama tog i den 33:e minuten ledningen i matchen. Francis Rodriguez tog avslut långt utifrån, via en försvarare och i mål till 1-0.

Tunisien tryckte i slutet av första halvlek på för ett kvitteringsmål med flera skott mot mål, men hade inte tillräcklig skärpa för att få fira 1-1.

I andra halvlek var det annorlunda i offensiv riktning för Tunisien. Fakhreddine Ben Youssef kvitterade i den 51:e minuten till 1-1 och därefter fullbordade Wahbi Khazri landslagets vändning i den 66:e minuten till 2-1.

Tunisien slutar därmed trea i grupp G, efter Belgien och England. Panama slutar sist.

Belgien slog England med 1-0 under torsdagen.

Panama: Penedo - Escobar, R. Torres, Machado, Ovalle - Gómez, Avila, Godoy - Bárcenas, G. Torres, Rodríguez.

Tunisien: Mathlouthi - Nagguez, Meriah, Bedoui, Haddadi - Sassi, Chaaleli, Skhiri - Ben Youssef, Khazri, Sliti.