Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
26v

Tyske förbundskaptenen: "Det är omöjligt för Neuer att gå in i VM med ett så långt uppehåll"

Foto: Bildbyrån

Manuel Neuer är uttagen i Tysklands preliminära trupp till VM - trots att han inte spelat en match sedan i höstas. 
- Det är absolut omöjligt att gå in i ett VM efter ett sådant långt uppehåll, säger den tyska förbundskaptenen Joachim Löw enligt DW Sports på en presskonferens. 

Manuel Neuer är fotskadad och har inte spelat en match med hans klubblag Bayern München sedan i höstas. Trots det fanns målvakten, som också är lagkapten i det tyska landslaget, med i den trupp som förbundskapten Joachim Löw tog ut under tisdagen.

-  Det är absolut omöjligt att gå in i VM efter ett sådant långt uppehåll.  Manuel Neuer vet det. Nu är han frisk och tränar och vi får se hur hans fot reagerar på det och hur han står sig fysiskt, säger den tyska förbundskaptenen enligt DW Sports på en presskonferens under tisdagen.

Neuer och förbundskapten Löw kommer att höras i månadsskiftet för att se hur Neuers rehabilitering går.

- Han har fortfarande två och en halv vecka på sig och denna vecka kommer han att träna med Bayern München och nästa vecka med oss. Vi kommer att prata om hans skada i slutet av maj eller i början av juni, säger förbundskaptenen.

VM i Ryssland inleds den 14:e juni och finalen spelas den 15:e juli. Tyskland spelar i Sveriges grupp och inleder mästerskapet mot Mexiko den 17:e juni.

Publicerad 2018-05-15 kl 15:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons