Belgien tog andra raka - körde över Bosnien

VM-Kval Europa

Belgien hade inga större problem med att städa av Bosnien och ta andra raka segern i VM-kvalet.

Målskyttet inleddes i den 26:e minuten, när Bosnien-backen Emir Sphaic satte bollen i eget mål till 1-0 för Belgien. Eden Hazard fyllde på tre minuter senare, och Belgien gick till pausvila med en 2-0-ledning.

I den andra halvleken satte Belgien två mål till genom Premier League-stjärnorna Toby Alderweireld och Romelu Luaku, och 4-0 blev slutresultat.

Segern var Belgiens andra raka i VM-kvalet, och de ligger nu på sex poäng i sin grupp. Bosnien ligger kvar på tre poäng efter förlusten.

I Belgiens grupp vann även Grekland och Estland i kväll mot Cypern respektive Gibraltar.