Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM-KVAL

TV: Andersson inte orolig över kritiken mot Lindelöf

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United-spelaren Victor Nilsson Lindelöf har haft det tuff att platsa i det engelska laget och har fått utstå hård kritik. Förbundskaptenen Janne Andersson hoppas på att Lindelöf kan känna sig trygg i laget.
– Vi tror att vi har en bra kultur och miljö där spelarna kan trivas och prestera i, säger Andersson.

Victor Nilsson Lindelöf satt på bänken under hela matchen för Manchester United under tisdagskvällen när man vann mot Benfica i Champions League. Lindelöf har ifrågasatts mycket under den senaste tiden av engelsk media. Trots lite speltid för svensken så är Andersson inte orolig.

- Jag funkar inte så att jag går och oroar mig för det. Jag konstaterar att det är som det är i deras klubbmiljö, det är väldigt svårt för mig att göra något åt det, säger Andersson och fortsätter:

- Där emot så kan jag och ledargänget när de väl ansluter till landslaget, spelarna inklusive Vigge, att vara väldigt tydliga hur vi vill ha det. Där ingår det att ta bort alla tankar, känslor och händelser och vad man har haft innan och börja tänka landslag när vi träffas.

Andersson vill vara tydlig med hur han vill att landslaget ska spela på planen och hur de ska bete sig tillsammans.

- Där skapar vi en trygghet, en kultur och miljö som spelarna kan trivas och prestera i och det är där i lägger vårt fokus. 

Publicerad 2017-11-01 kl 20:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons