TV: Bale gjorde hattrick när Wales besegrade Belarus

Och det var Gareth Bale som blev hjälte i matchen mot Belarus.
Han fullbordade sitt hattrick i matchens sista spark när han satte 3-2.

Belarus kvitterar på straff - karatespark i huvudet
0:35
Bale ger Wales ledningen på straff
1:07
Belarus har vänt - gör 2-1 mot Wales

Wales fick en drömstart på matchen. Bale gick omkull i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Real Madrid-stjärnan tog själv hand om straffen och var stensäker från elva meter. 1-0 till Wales efter knappt fem minuter spelade.

Hemmalaget ryckte upp sig efter bakängesmålet, och kvitterade på straff. Christ Gunter delade ut en karatespark i huvudet på en motspelare och kvitterat även i straffsparkar. Lisakovitch förvaltade straffen fram till 1-1.

Bara två minuter senare var det dags igen. Belarus kontrade och Sedko avslutade ett fint anfall fram till 2-1 för Belarus.

Men det visade sig att det fanns tid för att vända på nytt.  Bale fick ta på sig ännu en straff och även den tredje straffen i matchen satt i nät. På matchens sista spark kunde han sedan ge sitt lag segern, när han fullbordade sitt hattrick och satte 3-2.

Med det har Wales sex poäng i VM-kvalgruppen och befinner sig på en tredjeplats. Belarus tre poäng räcker till en fjärdeplats medan Belgien leder gruppen på tio poäng.

Belarus: Cherlik - Shvetsov, Khaderkevich, Sachivko, Zolotov - Begunov, Ebong, Bykov, Klimovich, Sedko - Lisakovitch.

Wales: Ward - Gunter, Lawrence, Mepham, Davies - Colwill, Allen, Morrell - James, Johnson, Bale.