TV: Kross av Frankrike - Lemar och Mbappé målskyttar

VM-Kval Europa

Rubrikernas man under Deadline Day.
Och tvåmålsskytt i krossen.
Thomas Lemar sänkte Holland i Paris - och Frankrike leder nu gruppen.

Frankrike var klara favoriter inför mötet med Holland i Paris - och det var också hemmalaget som började matchen klart bäst. Fransmännen, som inledde med PSG:s senaste stjärnvärvning Kylian Mbappé på bänken tog hand om bollinnehavet och redan efter tio minuters spel var man nära att ta ledningen. Olivier Giroud nådde dock inte fram med pannan på Thomas Lemars inlägg utan bollen gick i stället ut till hörna.

Ledningsmålet kom i stället minuterna senare då Antoine Griezmann rann igenom och rullade in 1-0, hur säkert som helst.

I mitten av den andra halvleken blev uppförsbacken än brantare för gästerna. Mittfältaren Kevin Strootman drog på sig två gula kort inom loppet av drygt fem minuter - och visades följaktligen ut.

Det dröjde inte lång tid innan Frankrike utnyttjade sitt numerära överläge. Thomas Lemar, Monaco-stjärnan som under fönstrets sista dag varit hett villebråd för framför allt Arsenal, fick perfekt träff med vänsterdojan och bollen letade sig in vid Cillessens vänstra stolpe. Lemar stötte även in 3-0 från nära håll efter att Holland misslyckats med en offsidefälla.

Inhopparen Kylian Mbappé fastställde sedan slutresultatet till 4-0, och gjorde därmed sitt första mål i landslaget, efter ett behärskat avslut och i och med Sveriges fiasko i Sofia kopplar nu Frankrike ett järngrepp om ledningen i gruppen.

Se alla mål från matchen i sportsändningen ovan.

Frankrike: Lloris - Sidibé, Koscielny, Umtiti, Kurzawa - Kanté, Pogba - Coman, Griezmann, Lemar - Giroud

Holland: Cillessen - Fosu-Mensah, de Vrij, Hoedt, Blind - Strootman, Wijnaldum - Robben, Sneijder, Promes - Janssen