TV: Otäck smäll - visades ut efter spark i ansiktet

Leon Goretzka åkte på en otäck smäll mot Liechtenstein.
Jens Hofer sparkade tysken i ansiktet - och fick sedan rött kort.
Goretzka kunde sedan fortsätta spela och Tyskland vann med 9-0.

Se situationen i spelaren ovan.

Otäcka scener utspelade sig i början av mötet mellan Tyskland och Liechtenstein i VM-kvalet. I den åttonde minuten kom Liechtensteins back Jens Hofer helt fel in i en duell och sparkade den tyske mittfältaren Leon Goretzka i ansiktet i straffområdet.

Goretzka blev därefter liggande i gräset, medan Hofer blev tilldelad ett rött kort. Goretzka kunde i slutändan fortsätta spela, samtidigt som Tyskland utnyttjade det numerära övertaget.

Först satte Ilkay Gündogan 1-0 på straffen, sedan blev det 2-0 efter ett självmål och därefter gjorde Leroy Sané och Marco Reus ett mål var till 4-0-ledning efter 33 minuters spel.

Tyskland gjorde ytterligare fem mål i andra halvan av matchen och vann till slut med 9-0 i kvalmatchen. Redan inför matchen var dock Tyskland klart för Qatar-VM 2022.