Frankrike körde över Kazakstan - med hela åtta mål.
Med det har de regerande världsmästarna säkrat sin chans att försvara titeln.

Höjdpunkter: Frankrike demolerade Kazakstan
Mbappé med äkta hattrick - på 32 minuter
0:38
Mbappé utökar med sitt andra mål i matchen
1:14
Mbappé gör 1-0 för Frankrike

Didier Deschamps satte ihop en offensiv elva när Franrike tog emot Kazakstan i VM-kvalet. Det gav utdelning för Frankrike redan från start. Efter bara sex minuter spelade Theo Hernandez fram till Kylian Mbappé som skarvade in bollen mellan målvakten och vänstra stolpen. Det var den unge fransmannens första mål i matchen.

Det andra kom i tolfte minuten till 2-0. Pokatilov i Kazakstans mål gjorde en felbedömning. Han gick ut långt för att greppa bollen framför fötterna på Kingsley Coman men föll. Då kunde Coman spela in bollen till Mbappé som satte in den i öppet kasse.

Efter en halvtimme hade 22-åringen fullbordat sitt hattrick, när han efter ett välplacerat inlägg från Coman fick in bollen med en distinkt nick. Det var Mbappés första hattrick för Frankrike.

Överkörningen fortsatte i andra halvlek, men då klev en ny målskytt in i bilden. Theo Hernandez slog en passning snett bakåt till Karim Benzema, som bara behövde stöta in bollen till 4-0. Fyra minuter senare gjorde även han sitt andra mål när Mbappé osjälviskt spelade fram sin lagkamrat till matchens femte mål.

Efter dryga timmen var Kazakstan millimeter från att bjuda på ytterligare ett mål, från egen spelare. Men målkameran konstaterade att målvakten lyckades rädda ut den precis innan hela bollen var över linjen. Det följdes av ännu ett nästan-mål, som kunde blivit Moussa Diabys första för landslaget. Han spelades fram av Mbappé, bara minuter efter han bytts in mot Benzema. Men hattrickhjälten var i detta anfall på fel sida linjen och målet dömdes bort. På tredje försöket kom 6-0, i form av Adrien Rabiots första landslagsmål.

Trots att Frankrike redan här kunde räkna hem VM-platsen, fortsatte de hålla tempo i sitt anfallsspel. Vid en bakåtpass från Antoine Griezmann, som stod i straffområdets utkant, blev han stämplad på hälarna av Vladislav Vasiljev. Domare Glenn Nyberg granskade situationen på VAR-skärmen och dömde straff till hemmalaget. Griezmann tog själv hand om den och placerade den högt upp i mitten av målet.

Det följdes av Mbappés fjärde mål för kvällen, som blev det sista han gjorde innan han klev av. Med 8-0 på tavlan hade han varit högst delaktig i den totala överkörningen och han är den första att göra fyra mål i en match för Frankrike på 63 år.

Det är dessutom en rekordförlust för Kazakstan, som tidigare hade förlorat med som mest 6-0. De hade dock inget att spela för, då chansen på en VM-biljett redan var borta. För Frankrike innebär krossen att de har säkrat sin plats i nästa års mästerskap, då Finland på andraplatsen inte längre kan gå om.

Här är lagens startelvor:

Frankrike: Lloris - Kounde, Upamecano, L. Hernandez - Comen, Kanté, Raboit, T. Hernandez - Griezmann - Benzema, Mbappé

Kazakstan: Pokatilov - Bystrov, Yerlanov, Marochkin, Alip, Taikenov - Zharynbetov, Kuat, Tapalov - Omiratayev, Aimbetov