TV: Se Immobile rädda Italien på tilläggstid

VM-Kval Europa

På plats 146 på världsrankningen.
Men Makedonien var ändå nära att skrälla hemma mot Italien i VM-kvalet under söndagen.

52 raka EM- och VM-kvalmatcher utan förlust hade Italien inför söndagens drabbning mot Makedonien, men den sviten var på väg att brytas. För Makedonien ledde nämligen med 2-1 fram till den 75:e minuten. Det hela slutade dock i en italiensk seger.

Andrea Belotti gav Italien ledningen på en hörna i den 24:e minuten, men Ilija Nestorovski kvitterade i den 57:e minuten när han placerade in bollen vid ena stolpen. Två minuter senare tog Makedonien även ledningen med 2-1, när Ferhan Hasani dunkade in bollen i nät.

Då var Italien skakat, men Ciro Immobile skarvade in 2-2 på ett inspel i den 75:e minuten och trots att ett nickmål från Marco Parolo felaktigt dömdes bort i slutminuterna lyckades Italien få in 3-2. Immobile höll sig framme och nickade in avgörandet vid den bortre stolpen.

Italien står nu på sju poäng efter tre matcher i VM-kvalet. Makedonien har förlorat alla sina matcher.

Se Sportens sändning med målen i spelaren ovan.